avdelare

Ingår alltid på Ellinge Slott

På Ellinge Slott vill vi att våra brudpar ska kunna luta sig tillbaka och uppleva sin bröllopsdag fullt ut. Ni ska inte behöva tänka på hålltider, att saker är på plats och övriga detaljer utan istället njuta, kramas och minnas Ert livs största fest. Därför har vi valt att inkludera så mycket som möjligt i vårt bröllopskoncept.

I kuvertpriset ingår:

 • Ett glas mousserande vin med påfyllning till mingel
 • En sorts kanapé & salta snacks
 • Trerätters middag
 • Vinpaket med ett glas vin till varje rätt med påfyllning av varmrättsvinet
 • Kaffe & Avec
 • Hyra av Slott & festlokal
 • Serveringspersonal
 • Hyra av bord & stolar
 • Porslin, glas & bestick
 • Linnedukar & linneservetter
 • Stearinljus & ljusstakar
 • Projektor & mikrofon för presentationsmusik
 • Städning

 

Vi dukar och gör klart allt inför festen, dagen innan festen har Ni tillgång till festlokalen för att leverera blommor. Även möjlighet att sätta Er personliga prägel på lokalen med eventuella dekorationer.

Priser bröllop 2025

Högsäsong

Lördagar maj-september

2 695 kr per kuvert

 

Lågsäsong

Lördagar oktober-april

2 395 kr per kuvert

 

Onsdagar

Onsdagar 16 juni-18 augusti

2 395 kr per kuvert

 

Övernattning

Ellinge Slott erbjuder tolv bekväma hotellrum med plats för 24 gäster. Rummen är inte inräknade i grundpriset men vid önskan om att boka övernattning har vi ett minimum på 6 rum.

Pris per hotellrum: 1900 kr

Ni är våra enda gäster under era dagar på Ellinge Slott och har full tillgång till Slottets salonger och sällskapsrum under er vistelse. Vi ser fram emot att vara en del av er speciella dag och skapa en unik upplevelse för er kärlekssaga.

Catering

På Ellinge Slott har vi ingen egen anställd kock, istället har vi ett väldigt nära samarbete med cateringfirman Gastrodining. Vårt samarbete började för många år sedan då en av våra viktigaste konferenskunder från Lund starkt rekommenderade Gastrodining. Det blev en fantastisk middag för alla gäster och då inleddes vårt nära samarbete.

Idag levererar Gastrodining alla våra konferens- och bröllopsmiddagar. Det känns otroligt tryggt för oss att Ni som brudpar är i goda händer och får en superb middag samt bästa service under Er stora dag. GD har inga färdiga menyer utan skräddarsyr Er bröllopsmeny helt utifrån Era önskemål.

Deras serveringspersonal känner väl till Ellinge Slott och hjälper Er med allt från servering av fördrink till att stå i baren.

Ni kan läsa mer om Gastrodining här.

Dryck

Vårt bröllopskoncept innehåller ett dryckespaket som är anpassad till er valda meny. I paketet ingår 1 glas mousserande vin med fyllning under minglet, 1 glas vin per rätt till middagen samt en påfyllning av varmrättsvinet. Det finns olika viner att välja till varje rätt och vi hjälper er gärna att ta fram förslag på vilka som passar just er meny bäst. Om ni hellre önskar andra viner än de som finns att välja mellan i dryckespaketet är det möjligt att uppgradera paketet mot en tilläggskostnad.

Vill vi informera våra gäster att all dryck, inklusive alkohol, tillhandahålls exklusivt av Ellinge Slott från och med 1 januari 2025. Det är inte tillåtet att ta med egen dryck till något av våra evenemang.

Inspiration

Många brudpar och bröllopsfotografer delar sina bröllopsbilder via blogginlägg och på fotografernas hemsidor. Titta gärna in på några av våra tidigare bröllops länkar nedan!

Anna & Marcus

Maria & Aleksander

Christina & Jakob

Bröllopsförfrågan

Tveka inte att kontakta oss genom en bröllopsförfrågan för att få mer detaljerad information om våra unika bröllopskoncept!

  Stort tack för allt! Det blev en kanondag med fint väder, god mat och massvis med kompisar! Det var helt rätt att vi kämpade med att ha festen och inte bara ge upp då för två år sedan. Tack så mycket för ett gott samarbete under dessa snart 2,5 år av kontakt och planering! Vi hoppas att ni lyckas ge fler brudpar liknande magiska firanden nu under året.

  Emil & Nina, mars 2022

  Stort TACK för allt och vår dröm att gifta oss på Ellinge gick i uppfyllelse!🥰
  Alla hade så roligt och tyckte det var så fint!
   
  Stort tack igen för allt och vi kommer leva länge på detta❤️

  Helena & Joakim, augusti 2021

  Vi vill börja med att säga ett Stort Tack för helgen!! Vi är otroligt glada och supernöjda med Ellinge, med frukosten, med all hjälp och det fina bemötandet. Det kunde inte gått bättre Så tusen tack för allt, och ett extra tack till Josefine som fick oss att känna oss väldigt lugna och redo. Du var otroligt viktig i processen. Så, tusen tack!

  Jessica & Viktor, Augusti 2023

  ”Stort TACK! Allting blev perfekt! Magiskt! Alla gäster var helnöjda. Vi har fått så mycket positiv feedback! Vi försöker smälta allt men det kommer ta tid. Vi är så lyckliga och kunde inte drömma om ett bättre bröllop! Stort tack till er alla på Ellinge som var med och bidrog till att göra vår stora dag så fantastisk!!”

  Fredrik & Sophie, Juni 2019

  ”Nu känns det som om vi har kommit tillbaka till verkligheten igen såhär en vecka efter bröllopet. Vi har också hunnit smälta alla intryck från bröllopshelgen och vi är mycket nöjda med hur väl allting flöt på. Hela dagen var fantastisk och festen likaså!”

  Johan & Anna, augusti 2023