avdelare

Guidade visningar

Ellinge Slott är ett av Skånes äldsta med anor från 1100-talet. Ellinge har tidigare ägts av några av de mäktigaste danska adelsfamiljerna. Vid våra guidade visningar introducerar vi Er i Ellinges spännande historia. Vi går även runt i Slottets olika rum och berättar om de vackra inventarierna.

Tidsåtgång: ca 45 min

Pris: 150 kr/pers inkl.moms
(Minimum 20 personer)

Visning av både Slottet och Purity Distillery

I samband med Ert besök på Ellinge Slott arrangerar vi gärna förmiddagsfika, eftermiddagsfika, lunch eller middag. Kontakta oss så skräddarsyr vi ett förslag som passar just Er grupp.

Prisexempel:

  • Visning av Slottet och destilleriet samt förmiddagsfika eller eftermiddagsfika: 295 kr per person (minimum 20 personer)
  •  Visning av Slottet och destilleriet samt dagens lunch inkl. måltidsdryck och kaffe: 395 kr per person (minimum 20 personer)
  •  Lunch med dagens rätt inkl. måltidsdryck, visning av Slottet och destilleriet samt eftermiddagsfika: 450 kr per person (minimum 20 personer)

Purity Distillery

Purity Distillery är ett familjeföretag med passion för kvalitet, hållbarhet och oförglömliga smaker. De värdesätter gamla traditioner och destillerar med stort tålamod all sprit hos oss på Ellinge Slott. Samtidigt förstår man utifrån lång erfarenhet och kvalitetstänkande betydelsen av att utvecklas och följa aktuella trender. Purity´s fokus ligger alltid på att genom noggrant utvalda ekologiska ingredienser och spännande kryddkombinationer, göra varenda droppe till en unik smakupplevelse.

Därför har Purity Distillery vunnit över 239 internationella utmärkelser med sin vodka och gin!