avdelare

Hyr ett helt slott för er konferens

Letar ni efter en personlig konferensplats i en lugn, vacker och inspirerande miljö?  Då är Ellinge Slott platsen för Er!

På Ellinge Slott får Ni den avspända atmosfär och avskildhet som krävs för att kunna diskutera viktiga affärer och fokusera på att fatta kloka beslut, utan att störas av andra gäster.

Ni disponerar Slottet helt exklusivt och är vårt enda sällskap på plats. Förutom vårt fullt utrustade konferensrum för 16 personer disponerar Ni även bibliotek och salonger för ostörda diskussioner. Välkomponerade måltider efter säsong serveras i slottets vackra matsal eller i det spännande källarvalvet.

Detta upplägg är särskilt anpassat för styrelse- och ledningsgruppsmöten då vi skräddarsyr program och tider helt enligt Era önskemål. Vi har självfallet tillgång till modern teknik för att göra Er konferens så effektiv som möjligt.

Dagskonferens i korsvirkestallet

I direkt anslutning till slottsparken, 50 meter från Slottet, ligger det vackra Korsvirkesstallet ifrån 1732 som lät byggas av Ellinges dåvarande ägare Wilhelm Bennet. Många av de tidigare ägarna har haft sina fina ridhästar här men idag är lokalerna totalrenoverade och används för konferenser, kickoffer och fester.

Konferenslokalen på nedre plan är stor och ljus med flexibilitet för grupper mellan 20-70 personer. I direkt anslutning till konferensdelen dukar vi upp för lunch och det finns även en loungedel där Ni kan luta Er tillbaka i våra fåtöljer och njuta av en kopp nybryggt kaffe.

På ovanvåningen har vi ett konferensrum med plats för 18 personer samt två mindre grupprum som kan nyttjas vid konferenser.

Vi arrangerar även företagsfester, kickoffer samt julfester för sällskap på upp till 160 personer.

Prisexempel konferens i Slottet 2023

ankomst 11.30 dag 1, avresa 13.00 dag 2

5-7 personer: 3 495 kr per person

8-9 personer: 3 295 kr per person

10-12 personer: 3 095 kr per person

I ovan avgift ingår exklusiv tillgång till slottet, förmiddagsfika, lunch med dryck, eftermiddagsfika, 3-rätters middag, frukt, kaffe och förfriskningar samt lämplig konferenslokal.

Prisexempel dagskonferens i korsvirkesstallet 2023

Konferensavgift heldag: 695 kr per person (min 8 personer)

I ovan avgift ingår förmiddagsfika, lunch med dryck, eftermiddagsfika, frukt, kaffe och förfriskningar samt lämplig konferenslokal.

Konferensavgift halvdag: 475 kr per person (min 8 personer)

I ovan avgift ingår förmiddagsfika eller eftermiddagsfika, lunch med dryck, frukt, kaffe och förfriskningar samt lämplig konferenslokal.

Aktiviteter

Förgyll konferensen med en minnesvärd aktivitet! På Ellinge Slott erbjuder vi ett stort antal handplockade aktiviteter till våra konferensgäster, allt för att se till att Er konferens hos oss blir något kollegorna minns länge! Bland mycket annat erbjuder vi:

 • Guidade visningar av Slottet och Destilleriet
 • Glödvandring
 • Cases by Sherlocked
 • Matlagningskurs
 • Yoga
 • Ellinge Challenge

Kontakta oss gärna för att höra mer om våra aktiviteter!

Konferensförfrågan


  Vi är medlemmar i Skånska Möten som representerar handplockade mötesplatser och konferensanläggningar i Skåne. Skånska Möten bokar och marknadsför allt från det lilla personliga hotellet till hållbara anläggningar och unika gårdar som bara tar emot en grupp åt gången. Läs mer på www.skanskamoten.se

  Stor tack själv, det känns alltid så himla bra att vara hos er. Så fin miljö, bra service, fantastisk mat. Känns väldigt tryggt.

  Kathi, Sigma Connectivity

  Allt fungerade verkligen perfekt, vi blev så väl bemötta och trivdes utmärkt 😊Du måste också framföra vårt tack till kockarna, maten var verkligen god – och ett extra tack från oss vegetarianer, det är inte alltid vi blir lika väl förplägade som hos er! 

  Lena, Lunds Universitetsbibliotek

  Omtänksam och serviceinriktad personal! Fantastisk mat och bra möjligheter för gruppdynamiska övning – en perfekt plats för Ledningsgruppen som inte vill bli störd!

  Lennart Ljungfelt, VD, Aimpoint AB

  I oktober 2020 spenderade vårt team två dagar på Ellinge slott. Den varma och personliga atmosfären, den ljuvliga maten och den höga servicen gjorde att vi alla var mycket nöjda. Inramningen i den skönaste naturen, där vi förlade en del promenadmöten, var pricken över i:et. Att vara enda sällskap gjorde att vi var fria att röra oss helt fritt, vilket var stimulerande och gav mycket flexibilitet i upplägget av dagarna. Vi rekommenderar Ellinge å det varmaste, och vill tacka Josefine och Malin lite extra!

  RWE Renewables Sweden AB

  ”TACK för ett mycket trevligt arrangemang, våra kunder och vi var mycket nöjda med ALLT. Service, Purity, Fantastiskt god mat, rummen och slottet i sin helhet.”

  Magnus Malmström, Öresund Drydocks