avdelare

Oförglömligt firande i vårt korsvirkesstall

Middagar vid fester för 50-150 personer serveras i det nyrenoverade vackra korsvirkesstallet från tidigt 1700-tal. Här har vi möjlighet att duka upp både med E-dukning och runda bord, allt efter Era önskemål.

Priser 2024

Hyra av korsvirkesstallet vid fest inkl. dukning samt förmånen att ta med egen dryck: 28.000 + 150 kr/gäst (Gäller endast helger oktober-april)

I Slottet finns 12 dubbelrum och självklart ordnar vi gärna med övernattning i samband med Er fest! Morgonen efter serveras en härlig frukostbuffé i Slottets matsal. Kostnad för mat och serveringspersonal tillkommer. All catering sker via vår samarbetspartner Gastrodining.

Middag i Slottets vackra matsal

Vad är en middag på Slottet? Alldeles, alldeles underbar..

Ni är naturligtvis vårt enda sällskap denna kväll och disponerar matsal, bibliotek och salonger. Börja kvällen med en fördrink i biblioteket och avnjut därefter en härlig middag i Slottets matsal där vi anordnar exklusiva middagar för upp till 24 personer med porslin från Kongelig Dansk, kristallglas och silver.

All catering sker via vår samarbetspartner Gastrodining.

Stämningsfull middag i det medeltida källarvalvet

Källarsalen är Slottets äldst bevarade del och det blir en särskild stämning vid middag i de medeltida valven från 1400-talet. Börja kvällen med en fördrink uppe i biblioteket och sedan serveras middagen i källarsalen där vi kan duka för upp till 40 personer. Här tänder vi under de mörka vintermånaderna upp en härlig brasa.

 

All catering sker via vår samarbetspartner Gastrodining.

Bokningsförfrågan fest