Bröllop på Ellinge Slott

avdelare

Upplev känslan av att ha ett helt slott för Er själva

På Ellinge ordnar vi bröllop för mindre och större sällskap i en familjär miljö. Vi lägger alltid ner ett personligt engagemang där även de små men så otroligt viktiga detaljerna räknas. På Slottet finns 12 övernattningsrum för de närmsta gästerna och många brudpar väljer att stanna över även från fredag till lördag för att förlänga sin bröllopshelg.

Vi hjälper Er gärna ordna en oförglömlig vigsel i slottsparken eller varför inte låta Er vigas i Slottets källarsal med anor från 1400-talet! I närheten av Ellinge ligger flera vackra kyrkor, till exempel Västra Sallerups kyrka och Borlunda kyrka.

Avnjut champagne till minglet inne i Slottet eller ute i slottsparken. I det vackra korsvirkesstallet från 1732 dukar vi upp för bröllopsmiddag där festen sedan fortsätter in på småtimmarna innan Ni och Era gäster slår Er till ro i Slottets sovrum. På söndagen dukar vi upp frukostbuffé i Slottets matsal och Ni får möjlighet att återberätta historierna från gårdagen tillsammans med Era vänner innan det är dags att bege sig hemåt igen.

Bröllopskoncept

På Ellinge tar vi bara ett bröllopssällskap åt gången och Ni disponerar Slottet helt för Er själva – oavsett vilken tid på året Ni gifter er! Ni riskerar med andra ord inte att stöta ihop med andra brudpar under Er bröllopshelg och kan använda Slottets alla ytor för Er och Era gäster. Våra bröllopspaket fördelas mellan högsäsong, lågsäsong samt onsdagsbröllop.

Tack till våra vackra brudpar och fotografer!

Vi vill rikta ett stort tack till de brudpar och fantastiskt duktiga fotografer som delat med sig av sina bröllopsbilder till den här hemsidan.

Johanna och Alexanders bröllop har fotograferats av Kajsas Foto.

Maria och Aleksanders  bröllop har fotograferats av Turturduva.

Bröllopsförfrågan

  Stort tack för allt! Det blev en kanondag med fint väder, god mat och massvis med kompisar! Det var helt rätt att vi kämpade med att ha festen och inte bara ge upp då för två år sedan. Tack så mycket för ett gott samarbete under dessa snart 2,5 år av kontakt och planering! Vi hoppas att ni lyckas ge fler brudpar liknande magiska firanden nu under året.

  Emil & Nina, mars 2022

  Stort TACK för allt och vår dröm att gifta oss på Ellinge gick i uppfyllelse!🥰
  Alla hade så roligt och tyckte det var så fint!
   
  Stort tack igen för allt och vi kommer leva länge på detta❤️

  Helena & Joakim, augusti 2021

  "Tack så mycket för allt ni gjorde för att skapa den magiska bröllopshelgen vi hade! Vi är otroligt tacksamma och alla våra gäster instämde att det var så otroligt bra skött och uppstyrt. Fantastiskt helt enkelt. Tack också för all er flexibilitet och hjälp under planeringen som gjorde dagen precis som vi drömt om."

  Hanna & Pierre, Augusti 2019

  ”Stort TACK! Allting blev perfekt! Magiskt! Alla gäster var helnöjda. Vi har fått så mycket positiv feedback! Vi försöker smälta allt men det kommer ta tid. Vi är så lyckliga och kunde inte drömma om ett bättre bröllop! Stort tack till er alla på Ellinge som var med och bidrog till att göra vår stora dag så fantastisk!!”

  Fredrik & Sophie, Juni 2019

  ”Ett stort, stort tack till er för ert engagemang och er professionalitet. Vi är otroligt nöjda med vår dag och samtliga av våra gäster har påpekat om vilket fantastiskt ställe Ellinge Slott är!”

  Amanda & Daniel, maj 2019